Планови за сезону уз ДОО Валор Зрењанин

Кошаркашки клуб Свети Ђорђе почео је са припремама за наредну сезону под вођством новог тренера Милана Боснића. План у клубу је да се ове сезоне такмичи у сенорској регионалној лиги Србије, квалитетној јуниорској лиги КСВ, и да јуниори кроз квалификације покушају да уђу у јединствену ХЕБА лигу јуниора. Наравно, у склопу клуба, радиће и школа кошарке коју ће водити бивши играч Ненад Вигњевић.

Од прошлосезонског састава у екипи неће бити Чолић, Пилиповић и Којчић а нова појачања су Угрчић који је дошао из Крајине, Чуч је дошао из Пролетер – Нафтагаса и Томић јуниорски репрезентативац такође из Пролетер – Нафтагаса. Дошли су и играчи који ће појачати јуниорску екипу а биће на располагању и за сениоре, а то су: Гомбар, Папић, Шупут и Рељин. Размишља се о довођењу још једног играча, а и за јуниорску екипу постоји могућност доласка још неких кошаркаша. Тренер Боснић поред појачања рачуна на следеће играче : Бољац, Крстић, Јованић, Арамбашић, Крстановић, Дабовић, Јарић, Лабанац, Латиновић, Петровић, Кочалка и Капор. Лига креће почетком октобра а до тада ће се одиграти десетак контролних утакмица. Амбиције су да се екипа одржава у горњем делу табеле.

Што се тиче саме организације клуба, треба истаћи да је спонзорски пул, и у овој сезони, остао уз клуб, са генералним спонзором господином Стевом Кочалком, власником ДОО „ВАЛОР“ из Зрењанина.


Затворено за коментаре