Пионири се пласирали даље

У 4. колу пионирске лиге пионири Светог Ђорђа поражени су у Житишту од Велике Кикинде резултатом 67:81. Треба истаћи да је екипа наступила без неколико повређених играча а да сам Болозан и поред невероватног учинка није могао донети победу Житиштанима.

У 5. колу пионирске лиге пионири Светог Ђорђа савладали су Карађорђево резултатом 61:90. Екипа је играла без неколико повређених играча а тренер Дарко Јосић је спремао екипу за последње коло и одлучујућу утакмицу, за пролаз у даље такмичење, са „Пролетер -Нафтагасом“ у Житишту.

У 6. колу у дерби мечу у Житишту састале су се две екипе које треба да одлуче ко иде у други степен такмичења. У пуној сали састали су се Свети Ђорђе и Пролетер-Нафтагас а победа је припала Житиштанима резултатом 68:55. Овом победом  екипа се пласирала у даље такмичење где ће у групи А играти још и Данубиус Нови Сад, Спартак Суботица, Крис Крос Панчево, ЛСК Лаћарак и Војводина Нови Сад.  Прве две екипе из А и Б групе иду на финални турнир где ће се борити за титулу првака Војводине.


Затворено за коментаре