Пријатељи

Valor doo
VALOR d.o.o.
Меленачки друм, 37 23000 Зрењанин
тел: 023/512-177
Друштво са ограниченом одговорношћу ВАЛОР, основано је 29.03.1993. год. са средиштем у Новом Саду. 2006. год. извршено је пресељење средишта фирме у Зрењанин, а 2008. год. фирма је пресељена у сопствени простор на коме се и данас налази, Меленачки друм 37. Изграђено је савремено стовариште које наменски одговара дистрибуцији пића на површини плаца од 8000 м2, а са магацинским и пословним простором од 2000 м2. Директор и оснивач са уделом од 100% је Стева Кочалка, дипл. правник.
www.valor.rs

Beohemija doo
BEOHEMIJA d.o.o.
Кумодрашка 290, 11000 Београд, Србија
Основана почетком деведесетих година у Београду, “Беохемија” је прешла пут од предузећа чија је основна делатност била трговина на велико средствима за хигијену, до компаније за производњу са одговарајућим и респектабилним фабричким капацитетима.
Са производњом се кренуло током 1997. године, годину дана касније “Беохемија” је располагала сопственим производно-пословним комплексом у Београду коме је 2006. године прикључена и фабрика детерџената “Делта Ин” из Зрењанина која је купљена од компаније “Делта”, а 2008. године купљена је и фабрика кућне хемије “Шампионка”, Ренче у Словенији. Тиме је заокружен конкурентан пословни систем који понудом у потпуности може да одговори високим захтевима данашњег тржишта.
Први сопствени бренд из гаме производа кућне хемије “Помпа” лансиран је 2002. године, а потом су дошле робне марке из области дечије козметике, као и колекција средстава за личну хигијену. Већ 2006. године, детерџенти из “Дуел” колекције (“Дуел Ђурђевак” и “Дуел Јоргован”) – брижљиво одабраних мирисних нота и врхунског квалитета, постали су наш заштитни знак и један од најпрепознатљивијих брендова у Србији.
www.beohemija.com

PerSu - BB Trade AD
PerSu – BB Trade AD
Трг Ослобођења, бб 23210 Житиште

Водеће предузеће на тржишту које се бави претежно трговином на мало прехрамбеним и непрехрамбеним производима. Лидер у иновацијама и унапређењу продаје на територији Средњoбанатског и Јужнобачког округа.
www.persu.rs

НИВ НС
НАУЧНИ ИНСТИТУТ ЗА ВЕТЕРИНАРСТВО „НОВИ САД“
Руменачки пут, 20 21000 Нови Сад
РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Институт је самостална научна институција чија је основна делатност научноистраживачки и специјалистички рад у области ветеринарске медицине и мултидисциплинарним истраживањима у медицини, пољопривреди и заштити животне средине.
http://niv.ns.ac.rs