Жреб поводом финалног турнира Купа Радивоја Кораћа

Marko Boljac - Trinkijeri

Делегација кошаркашког клуба Свети Ђорђе која је била присутна на жребању поводом финалног турнира Купа Радивоја Кораћа доноси са собом огромне импресије и велику захвалност Кошаркашком Савезу Србије на дочеку и поштовању.

Чланови клуба из Житишта имали су статус апсолутно раван другим клубовима чак у неким сегментима и бољи третман. Велику част клубу из Житишта указао је председник КСС господин Предраг Даниловић кад је у свом обраћању посебно честитао на невероватном успеху клуба. Руководству, тренеру и играчима указана је огромна част где су великани кошаркашког спорта прилазили упознавали се и распитивали на који је то начин клуб из Житишта организован да би остварио овај резултат незабележен у аналима спорта.

Тренер Партизана Андреа Тринкијери извукао је лоптице у кој су била имена КК „ФМП“ и КК „Свети Ђорђе“ тако да се екипе 14.фебруара са почетком у 17h састају у првој утакмици Купа Радивоја Кораћа. После жребања сазван је технички састанак са представницима свих осам клубова где су дате прецизне инструкције којих се клубови морају придржавати. Исто вече клуб из Житишта имао је састанаак Управног одбора на којем су донешене одлуке на који начин ће се организовати поводом одласка у Ниш.

Руководство клуба саопштава да ће о трошку клуба организовати превоз аутобусима и пратеће ставке свих навијача, пријатеља клуба ,симпатизера… Због ригорозих организационих мера које су саопштили из КСС и МУП сви заинтересовани којима је Свети Ђорђе у срцу и који желе да клуб подрже у Нишу треба да контактирају члана Управног одбора клуба Душка Кочалку не телефон 063 399548 који ће детаљно образложити шта је потребно да би се организовао пут за Ниш.

Kup-radivoja-koraca-zreb


Затворено за коментаре