Свети Ђорђе у Купу КСС елиминисао Здравље из Лесковца

Извор zitisteonline.com

Sveti DJordje Zdravlje Leskovac

Још једна сензација на кошаркашкој мапи Србије режирана је у уторак увече у пуној дворани уз подршку феноменалних „Боxера“ где је „Свети Ђорђе“ из Куп такмичења КСС елиминисао екипу из самог врха савезног такмичења „Здравље“ из Лесковца.

Искусни гости са познатим играчима водили су једног момента и са већом разликом али домаћа екипа ношена френетичном подршком публике успела је да преокрене меч у своју корист и заслужено победи.Треба рећи и чињеницу пошто је утакмица директно преношена велики број оних којима ие Житиште у срцу гледало је меч из свих крајева из Србије ,Америке ,Аустралије ,Канаде Шкотске ,Бугарске а овом приликом сви из клуба се захваљују и на тој подршци.

Житиштани су наступили у саставу : Ђокић 8 ,Шупут ,Крстановић 5 ,Чуч 21 ,Остојић 14 ,Вулин 2 ,Станић 7 ,Томић 22 ,Тривуновић ,Миљанић ,Павловић ,Угрчић . Ова кошаркашка бајка је добила епилог , 25. или 26. децембра у Житиште стиже „Војводина“ из Новог Сада екипа из прве лиге Србије где „Светац“ ако победи игра у финалу купа Србије где би се састао са „Новим Пазаром“ а меч би се играо у Житишту !!!

Победа над Војводином би донела и учешће у финалном турниру Купа „Радивоја Кораћа“ које би се играло вероватно у Зрењанину где би учествовало шест екипа из АБА лиге и финалисти купа Србије.


Затворено за коментаре