СС Општине Житиште – 18 година постојања

SSOZ_jubilej_03

Спортски савез Општине Житиште, поводом јубиларне прославе 18 година постојања, био је организатор феноменалне спортске манифестације која је свечано проглашена од стране организатора као „стицање пунолества Спортског савеза“. У предивном амбијенту у фискултурној сали у Равном Тополовцу са мноштвом гостију уз богат културно-уметнички програм, са престављањем разних спортских дисциплина, проглашени су и најуспешније екипе и појединци који су остварили најбоље резултате од како постоји Спортски савез Општине Житиште.

SSOZ_jubilej_01

Кошаркашки клуб „Свети Ђорђе“ проглашен је за најбољи спортски колектив, а плакету председнику клуба Николи Пешуту уручио је генерални секретар Спортског савеза Србије Владимир Батез. Дарко Каран предсеник Кошаркашког савеза Војводине уручио је кошаркашком клубу из Житишта златну плакету што је највеће признање које додељује покрајински кошаркашки савез. Миленко Мартиновић -Мартин од Дарка Карана добио је специјално признање од стране Кошаркашког савеза Србије за изузетну подршку коју је пружао за ових 18 година кошаркашком клубу „Свети Ђорђе“ као и развоју кошаркашког спорта у Општини Житиште.

SSOZ_jubilej_02

Кошаркашки клуб „Свети Ђорђе“ овом приликом се и званично захваљује Спортском савезу Општине Житиште на додељеном признању уз обећање да ће клуб наставити са успешним радом а посебну захвалност одаје Миленку Мартиновићу-Мартину који је свих 18 година био уз клуб и несебично га подржавао.


Затворено за коментаре