Ресторан Ловац домаћин свечаности

У суботу 09. априла на свечан начин, у ресторану „Ловац“, обележен је завршетак сезоне у кошаркашком клубу „Свети Ђорђе“.На свечаности, поред играча и тренера клуба, били су присутни и гости, да би им се клуб захвалио и званично, на подршци и помоћи у овој кошаркашкој сезони.

Међу гостима су били и секретар ССО Житиште Смиљка Јакшић, председник скупштине и председни УО ССО Житиште Миленко Мартиновић – Мартин, Дамир Радончић, Богољуб Грујић, Драган Узелац…

Присутнима су се обратили председник клуба Никола Пешут, потпредседник Душан Бокун и тренер Милан Боснић анализирајући предходну сезону у којој је сениорска екипа остварила историјски успех освајањем трећег места у Првој мушкој лиги КСВ. Анализиран је и рад кадета, пионира, ветерана и школе кошарке где је константовано да је све функционисало по зацртаном плану.

Са највећим поносом истакнута су и признања које је клуб добио од страна ССО Житиште и КСВ.  Клуб је проглашен за најбољи спортски колектив од како постоји ССО Житиште а председник КСВ Дарко Каран уручио је највише признање које се додељује за изузетне резултате клуба од КСВ.


Затворено за коментаре