Прво коло 1МРЛ 17-18

У првом колу 1МРЛ кошаркаши Светог Ђорђа савладали су у Житишту КК „Ковин“ резултатом 77:63. Мора се истаћи да су Житиштани у овај сусрет ушли хендикепирани неиграњем Угрчића, Павловића, Лазендића и Вуковића. Марко Бољац капитен екипе који уједно  води као тренер екипу са помоћником Ненадом Вигњевићем био је принуђен да за овај меч у тим уврсти играча из пионирског погона!

Од почетка меча домаћин је дао до знања да играчи из Ковина ништа друго сем пораза неће остварити. Искусни играчи су предводили екипу а видело се да од млађих играча Обрадовића, Михајловића, Ђокића … тренери могу доста тога позитивног очекивати. „Свети Ђорђе“ је наступио у саставу: Бибин, Томић 17, Крстановић 16, Чуч 16, Ђокић 2, Михајловић 2, Станић 6, Бољац 16, Обрадовић 2, Вукановић, Павловић, Лазендић.

Занимљив моменат се десио у 38. минуту кад је из игре изашао Марко Бољац а уместо њега у игру је ушао Владислав Вања Бибин, најталентованији играч пионирског тима 2005. годиште! Следеће коло екипа из Житишта гостује у Панчеву домаћој екипи „Крис Крос“.


Затворено за коментаре