Победа за крај веома успешне сезоне!

Наша екипа је у оквиру последњег кола плеј-офа 1. МРЛ север савладала госте из Старе Пазове резултатом 73:64 (23:20, 17:09, 18:15, 15:20).

Растерећени изабраници тренера Вигњевића су од почетка утакмице диктирали темпо. Млади играчи су добили запажену минутажу коју су на прави начин искористили и Житиштани су на крају заслужено славили!

Овом победом „Свети Ђорђе“ се на коначној табели такмичења осамосталио на трећем месту, уз позитиван скор и победу више у односу на четвртопласирану екипу из Бачке Тополе.

Освајање трећег места је огроман успех, поготово ако узмемо у обзир све околности и потешкоће кроз које је клуб прошао у претходном периоду, као и чињеницу да је екипа знатно подмлађена у односу на претходне године. Честитамо тренеру, свим играчима, управи и пријатељима клуба на великом успеху и залагању. Надамо се и верујемо да ћемо у истом ритму наставити и од јесени!

Овом приликом честитамо и екипи Џокера из Сомбора на заслуженом првом месту и пласману у савезни ранг такмичења, и желимо им много среће у следећој такмичарској сезони.

Погледајте снимак утакмице:

Затворено за коментаре