Лидер ипак мало бољи

Кошаркаши Светог Ђорђа поражени су у дербију 14. кола од екипе „Дунав“ из Старих Бановаца резултатом 75:77. У препуној сали пред великим бројем љубитеља кошарке виђена је одлична утакмица у којој су Житиштани били у константној предности и где су имали шут за победу али је овога пута срећа била наклоњена гостима. Овом победом „Дунав“ је, може се слободно рећи, обезбедио учешће у Савезном рангу, а кошаркаши из Житишта могу да буду поносни на пруженом отпору једној изваредној екипи. Треба истаћи коректно понашање свих актера меча а руководство клуба жели да се захвали публици која је дошла у рекордном броју и на атмосфери без иједног инцидента. „Свети Ђорђе“ је наступио у саставу: Лазендић, Томић 19, Крстановић 8, Чуч, Арамбашић, Папић, Скоко 10, Бољац 15, Шупут, Јованић 8, Павловић, Угрчић 15. Следеће 15. коло игра се за викенд у ком Житиштани гостују у Новом Бечеју кошаркашима Јединства.


2 коментара

  1. navijač

    on 5. фебруара 2015. at 12:48 -

    Nikad bolja utakmica , da je bilo sreće mi bi pobedili , nema veze bilo je fenomenalno . Pola utakmice nisam videla bila je sela prepuna . Tomić je fantastičan…

  2. BOXERI

    on 10. фебруара 2015. at 16:02 -

    OVO JE KLUB SA NAJVIŠE STILA , UVEK PUNA SALA , UVEK SVE VRHUNSKO , IMATE NAJVIŠE SPONZORA , NE NAMEŠTATE UTAKMICE , NE PRAVITE INCIDENTE , SVAKA ČAST TERAJTE DALJE PODRŽAVAMO VAS .