Крај успешне сезоне

У последњем 26. колу сениорска екипа „Свети Ђорђе“ савладала је у Србобрану домаћи „Академик“ резултатом 74:79. Билансом од четрнаест победа и дванаест пораза, са заузетим шестим местом на табели, окончана је једна изузетно успешна сезона како играчки тако и по питању организовања клуба. Публика је током целе сезоне гледала одличну игру играча тренера Милана Боснића, за ког се може рећи да је доследан наследник, може се слободно рећи, сада већ легендарног предходника у клубу, Небојше Видића. Током целе сезоне екипа је имала препознатљив стил игре  који су многобројни тренери похвалили.

У Србобрану су наступили: Томић 23, Крстановић 19, Гомбар, Арамбашић, Дудаш, Крстић 8, Бољац 10, Лабанац, Угрчић 19. Нису наступили повређени Чуч, Кочалка, Шевић и Петровић. Може се слободно рећи да је коначно Марко Бољац добио правог наследника а то је Борис Крстановић, који је одиграо феноменалну сезону.

На крају следи једно заједничко славље играча, тренера, управе и спонзора клуба, па онда играчи имају заслужени одмор а руководство клуба ће да анализира сезону и да се припреми за наредну.


Затворено за коментаре