Извештаји од 2. до 5. кола

У другом колу 1МРЛ КСВ кошаркаши Светог Ђорђа поражени су у Панчеву од домаће екипе „Крис Крос“ резултатом 76:75. Кошаркаши из Житишта које као тренер, играч и капитен предводи Марко Бољац са помоћником Ненадом Вигњевићем поражени су кошем у последњем секунду утакмице.Екипа је наступила у саставу: Вукановић, Томић 14, Крстановић 8, Чуч 19, Обрадовић 9, Михајловић 3, Станић 5, Бољац, Тривуновић, Вуковић, Павловић, Угрчић 17. Следеће 3. коло игра се за викенд у ком у Житишту гостује екипа „Хајдук“ из Куле.

У 3. колу 1МРЛ КСВ кошаркаши из Житишта поражени су на домаћем терену од Хајдука из Куле резултатом 82:84. И поред константног вођства које је у моментима било и преко 15 поена разлике „Свети Ђорђе“ је прокоцкао победу у самом финишу меча. Екипа је наступила у саставу: Ђокић, Томић 5, Крстановић 22, Чуч 9, Обрадовић 4, Михајловић 12, Станић 14, Бољац, Вукановић, Вуковић, Павловић, Угрчић 16. Следеће коло житиштани гостују у Врбас истоименој екипи.

У 4. колу 1МРЛ КСВ кошаркаши Светог Ђорђа поражени су у Врбасу од домаће екипе“Врбас“ резултатом 59:54. Играчи из Житишта имали су контролу готово читавог меча да би у самом финишу прокоцкали победу. Екипа је играла у саставу: Ђокић, Томић 13, Крстановић 10, Чуч 12, Обрадовић, Михајловић, Станић 5, Бољац 6, Вукановић, Вуковић, Павловић, Угрчић 8. Следеће коло 5. игра се у суботу где у Житишту гостује екипа „Апатин 2014“ из Апатина.

У 5. колу 1МРЛ КСВ кошаркаши Светог Ђорђа савладали су у Житишту екипу“Апатин 2014″ из Апатина резултатом 85:58. Од почетка меча видело се да је разлика у квалитету на страни екипе из Житишта, тако да победа ни једног момента није долазила у питање. Занимљиво је споменути да кошаркаше из Апатина као тренер предводи надалеко познато име, Предраг Шупут. Екипа је наступила у саставу: Ђокић, Томић 17, Крстановић 17, Чуч 12, Обрадовић 3, Михајловић 7, Станић 12, Бољац 4, Лазендић, Вуковић, Павловић 2, Угрчић 11. Следеће коло 6. игра се наредног викенда у ком „Свети Ђорђе“ гостује у Бачкој Тополи екипи „Топола“.


Затворено за коментаре